Стадион “Спартак във Варна е бил осквернен късно снощи, съобщават от клуба.

...
Стадион “Спартак във Варна е бил осквернен късно снощи, съобщават от клуба.
Коментари Харесай

​​​​​​Оскверниха стадион Спартак във Варна

Стадион “Спартак ” във Варна е бил опозорен късно нощес, оповестяват от клуба. Неизвестни лица са влезнали на “Коритото ” към 3:30 през нощта и са надраскали една от стените на съблекалните на оборудването. 

Припомняме, че през вчерашния ден се игра варненското дерби сред вторите тимове на Черно море и Спартак, приключило в интерес на “моряците ”, което бе белязано от ескалация по трибуните.

От Спартак пък се оплакват и от организацията от вчерашната среща, като настояват, че техните футболисти са били оставени без съблекалня, а след срещата е било установено, че липсват няколко мобилни телефона и други движимости на състезатели и треньори на " соколите ". 

Ето какво пишат от Спартак: 

Оскверниха стадион “Спартак ” по тъмно 

Стадионът на “Спартак ” във Варна осъмна с нецензурни надписи по една от новоизградените си фасади. 

Неизвестни лица са проникнали на стадиона в 03:30ч. след среднощ и са нанесли материални вреди, както и са надраскали една от стените на съблекалните на оборудването. 

Видео и снимков материал ще бъде възложен на способените органи, които са сезирани. 

Това се случва незабавно след края на срещата от Североизточна Трета лига сред вторите тимове на Черно Море и Спартак, която се игра по-рано през вчерашния ден и бе белязана от редица кавги, които са плод на слабата организация за дуела от страна на домакините. 

Отборът на Спартак бе оставен без съблекалня за срещата, бе заставен да изчака повече от един час на трибуните в близката до стадиона зала " Владислав ". 

Самият дуел пък се забави със 75 мин., защото публиката на домакините гладко нахлу на терена 20 мин. преди началото й, директно зад скамейката на Спартак, малтретирайки играчи на гостуващия тим и унищожавайки екипировка, принадлежности и персонални движимости на състезатели и треньори, след което бе установена липса на няколко мобилни телефона и други движимости на състезатели и треньори от Спартак, за което също са сезирани способените органи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР